Nordmenn har det godt, det er det absolutt ingen tvil om. Det er klart, visse av oss har alltids noe å klage over, og det er noen som naturligvis sliter i sine liv, men generelt, befolkningen sett over ett så har vi det veldig bra. Det er en grunn til at vi er høyt på de fleste lister som kårer de beste landene å bo i, og et er ikke bare på grunn av våre fjorder. Vi føler det er viktig å poengtere det ut en gang i blant, da man noen ganger kan få inntrykket av at vi har det dårlig. Årsakene til at vi har det så bra er mange, og vil ta mer plass enn det vi har tilgjengelig her å beskrive. Men en av de viktigste er naturligvis en sterk økonomi. Både når det kommer til fellesøkonomien, men også når vi snakker på det individuelle nivået.

Løsninger folk velger

Selv om folk naturligvis jobber så har mange av oss også kredittkort, som de kan få fra sider som Primebanks.org, en side som sammenligner lån, og gir deg de beste alternativene. For eksempel kan et låneforslag se ut på følgende måte: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr. Om du har bestemt deg for å få kredittkort Norge så er det smart å se på alternativene tilgjengelig for deg. Desto bedre vilkår du har med banken og kortet, jo mer penger sparer du generelt.

Og ikke tro at det er bare du som eventuelt har kredittkort, Norge er at landene med mest forbrukergjeld, samtidig som vi er en av de rikeste landene i verden. Et kredittkort kan hjelpe deg ut av utallige situasjoner, så det å nære til hånds er ikke den verste ideen å ha.