Hvis det er første gangen du kjøper LED spotlights kan det virke forvirrende å vite hva du skal se etter. Vi har derfor laget en enkel guide som vil ta for seg noe av det viktigste du trenger å vite om LED spotlights. Forhåpentligvis vil du etter å ha lest denne guiden vite hva du bør se etter når du skal kjøpe LED spotlights.

Størrelse

Først og fremst er det viktig å finne ut hvilken størrelse og form av pære du trenger. Generelt sett er det tre typer LED spotlights: BR, MR og PAR. Disse typene er som regel etterfulgt av et nummer som indikerer diameteren til pæren. For å vite hvilken type pære du trenger må du se på lampeholderen. Der vil du finne en inngravering eller klistrelapp som forteller deg størrelsen av pærer som er kompatible.

Fargetemperatur

Fargetemperatur beskriver hvor “gult” eller “blått” lysets farge er. Fargetemperaturen er beskrevet i Kelvin.

  • 2700K er ansett som den samme fargen som en klassisk glødepære.
  • 3000K er litt blåere og er lik til fargen til en halogenpære, men har fortsatt en gulaktig og varm farge.
  • 4000K er ofte kalt for en “nøytral hvitfarge” fordi en er ikke blå eller gul – og er på midten av skalaen av fargetemperatur.
  • 5000K alt over 5000K vil ha en blåaktig farge og er som regel ikke anbefalt til bruk i vanlige hjem.

Hvor kan jeg finne LED Spotlights til mitt hjem?

Om du er på utkikk etter LED spotlights til ditt hjem kan du besøke www.lampedirekte.no. Lampedirekte.no er en ekspert på belysningsprodukter som pærer, tilbehør og armaturer. De har vært spesialister innen belysning i mer enn 25 år, og har mer enn 10 000 fornøyde kunder hvert år. De har et bredt utvalg av LED spots, LED lysrør, LED paneler å velge fra.