Å arbeide frivillig i utlandet er en opplevelse du aldri kommer til å glemme. Det gir deg muligheten til å se verden, og i tillegg hjelpe andre. Men å jobbe som frivillig i utlandet er mer enn en ferie. Vi ønsker her i gi deg et innblikk i hva frivillig arbeid i utlandet innebærer, slik at du kan finne ut om dette er noe som passer deg.

3 fordeler med å jobbe som frivillig i utlandet

1. Du vil lære mye

En av de største fordelene med å arbeide frivillig i utlandet er at du vil lære svært mye. Du vil lære mye om nye kulturer, nye ferdigheter, og om deg selv. Når du hjelper andre vil du på mange måter hjelpe deg selv også. Du vil vokse å utvikle deg som person under oppholdet, og vil sitte igjen med uvurderlig erfaring etter oppholdet.

2. Du kan arbeide frivillig hvor som helst

Mange tror at man bare kan jobbe som frivillig i et utviklingsland. Faktumet er at du kan jobbe som frivillig hvor som helst. Uansett hvor du reiser er det noen som trenger frivillig arbeid.

3. Kan hjelpe deg med å få ny jobb i fremtiden

Erfaringen og ferdighetene du får av turen kan hjelpe deg med å lande en ny jobb i fremtiden. Når du jobber som frivillig er det mange ferdigheter du utvikler som blant annet: hardt arbeid, tilpasningsevne, og tålmodighet. At du har jobbet som frivillig viser at du er villig til å gi innsats til noe betydningsfullt, selv om du ikke tjener noen penger for det.

Arbeide som frivillig i utlandet?

Å arbeide som frivillig i utlandet vil være en unik mulighet for deg til å styrke dine faglige kompetanser og oppleve verden. Finn ut mer ved å besøke adventureno.no.