Annonse

Ja, det er noe som man ofte tenker på når de nyeste reklamene tikker inn. Da er det mange gode tilbud om flotte og gode senger som skal gjøre underverker for søvnen din og kroppen din. Og i visse tilfeller så kan det også stemme. Senger i dag er laget med en veldig høy kvalitet, og det er veldig mye positivt man kan få av dem. Det avhenger dog litt på din egen kunnskap, om du vet hva som finnes tilgjengelig på markedet, og hva du er villig til å betale. Se for eksempel på en seng på 120x200 cm. Det er en ganske normal, om en bred, enkeltseng. Den er ikke ideell for to personer, men om du er alene er den perfekt.

Men kanskje du kommer i et forhold snart, og trenger en større seng? Men det er ikke noe man bør ta høyde for hele tiden. Og tar du en titt på lenken, så vil du komme til Bedre Nætter, en butikk som har gjort veldig mye ut av seg de siste årene og som lager sengene de selger selv. Det er liksom en viss tillit til en bedrift som gjør det, ikke minst for at man da også kan stille dem til ansvar på en bedre måte om noe skulle gå galt. Men det virker ikke som at det skal være nødvendig, da de har mange forskjellige senger, som er på 120×200 cm. Det handler da bare om hva du vil betale, og hva du føler er nødvendig.

All informasjon på et sted

Derfor er det greit å få infoen nødvendig om de ulike sengene som finnes der. Du er kanskje ikke en sengeekspert, så det er vanskelig å vite hva kvalitet egentlig innebærer. Men med all informasjonen du finner hos Bedre Nætter blir det mye enklere, det kan vi love deg. Ta deg god tid når du skal kjøpe deg en seng, for det er en viktig ting du kjøper, som ikke skal undervurderes. Så bør du også tenke på om du i det hele tatt vil kjøpe en ny seng, om du ikke helt trenger det. For selv om en ny seng er bra, så er det en risiko ved å bytte seng.

Men det som er så bra hos Bedre Nætter, foruten at de har gratis levering, er at de har 100 dagers prøve, samt prismatch. 100 dagers prøve betyr at du kan teste produktet i over 3 måneder før du bestemmer deg om du vil ha det. Da kan kroppen din venne seg til sengen og så kan du se an hvordan du føler deg. Er du tilfreds så beholder du den, og om ikke så bare returnerer du den, så er alt i orden.

Prismatch betyr akkurat det, at når du kjøper en 120×200 cm seng hos Bedre Nætter, så får du det ikke billigere noe annet sted. De matcher prisen om du finner den samme sengen billigere noe annet sted. Da blir det mange gode grunner til handel der!