Som småbarnsforeldre så vil man aller helst bare leve i boblen der barna vokser, opplever og lærer seg nye ting. Men som for de aller fleste så er man avhengig av å arbeide og få penger til alt man trenger å betale for. Mat, hus, bil og fritid, alt skal finansieres.

Men det finnes metoder som gjør at man kan få gratis reklame hele tiden. Og hvilket bedre sted å få oppmerksomhet på, langs en vei eller i bybildet. En bil med reklame for en bedrift du har startet opp for å få mer tid med barna.

Liten innsats for en stor belønning

Det spiller ingen rolle hva du driver med dersom ingen vet om det. Men med bilreklame trenger du ikke løfte en finger for å få kunder. Kanskje selger du konsulenttjenester eller hjemmelagde brød, alt formidles med flotte bilreklamer. Det er en liten innsats for en stor belønning som du kan bruke sammen med barna.

Bilen er alltid synlig – utnytt det

Selv om bilen din står i parkeringshuset, så er den alltid synlig. Velg bilreklame som er synlig for alle. Men legg fokus på hva som står der. Noen ting du MÅ ha med:

  • Logodesign
  • Hva selger du
  • Kontaktinformasjon

Det hjelper ikke å ha en flott logo dersom ikke leseren vet hva du selger. En slik bilreklame kan gjøre at du mister mange kunder. Men en bilreklame kan ikke mangle kontaktinformasjon heller. Da vil de som leser den ikke kunne kontakte deg.

Start en liten bedrift

Som småbarnsforelder er du avhengig av å være mye hjemme. Men det er også en mulighet til å starte en liten bedrift. Du har kanskje kunnskap eller ferdigheter du kan utnytte. Å strikke gensere når barna sover eller tilby oversettelser fra et språk bare du kan når barna leker, er kompetanser du bør profittere på. For det er på denne måten du kan få bedre tid med barna uten å ha dårlig samvittighet!