Det er ingenting verre enn å ville vaske huset ditt, men ikke ha energi eller motivasjon til å støvsuge hvert eneste rom. Vanlige støvsugere tar mye manuelt arbeid og tid ut av dagen. En robotstøvsuger med vask eliminerer imidlertid disse problemene! Bare programmer roboten der du vil at den skal rengjøre, så gjør den jobben for deg. Denne teknologien er spesielt nyttig for eldre personer eller personer som har vanskeligere for å bevege seg rundt i hjemmene sine.

Rengjør når som helst og hvor som helst

Har du en travel timeplan og ser ikke ut til å finne nok tid til støvsuging? Ingen grunn til bekymring, robotstøvsugeren kan rengjøre selv når du ikke er hjemme. Bare planlegg hvilket tidspunkt og hvilket rom du vil at roboten skal rengjøre ved å bruke knappene på maskinen. Den kommer tilbake til basen når den er ferdig – og du kommer tilbake til et nystøvsuget hus.

Klipp ledningene

En ulempe med en vanlig støvsuger er hvor frustrerende de lange ledningene kan være når de prøver å navigere i rommet. Med en robotstøvsuger med vask trenger du ikke mas med plugger i det hele tatt fordi den kan lade seg selv. Selv om det kan ta noen timer, vil rengjøringsenheten gå tilbake til basen når batteriene er lave og lades opp til den er klar til å rulle igjen.

Juster innstillingene for å passe dine smussbehov

Enten det er kjæledyrhår, gjørmete sko eller støv, har robotstøvsugeren flere innstillinger for å imøtekomme alle typer skitt i huset ditt. Maskinen kan oppdage når et sted er spesielt skittent og vil målrette mot området til det er knirkende rent. Enten du har tepper, tregulv, linoleum eller betong, kan enheten effektivt rengjøre de fleste overflater. Avanserte versjoner kan bytte mellom ulike typer gulv på samme rengjøringssyklus, men andre versjoner krever manuell programmering ved overgang mellom stiler.