Er du lei av å bruke hånda for hurtig utløsning, og ønsker å oppleve en ny type nytelse? Da kan lommevagina være tingen. Spesielt om du ikke har en kjæreste å kose med, så er det sexleketøyet som passer for deg.

Men hvordan går du fra å være en som runker en gang iblant, til å ha et sexleketøy? Det skal ikke mye til, selv om du vegrer deg for å gå til forretningen. Du kan gjøre en diskre handel i nettbutikken.

Men hva er en lommevagina

Av og til syns vi det å runke blir for kjedelig. Vi har gjort det før og det har ikke annet formål enn å la deg komme. Men en lommevagina gir hyrdestunden litt mer erotikk og fantasi. Lommevaginaen er et hjelpemiddel du nesten får plass til i lomma, derav navnet. Den er liten, men inneholder utrolig nytelse.

Selv om du kan bruke den som lommebok, så er det dens virkelige hensikt du skal lete etter. Nemlig å gi deg en orgasme du ikke har fått før. Den kan være formet som en vagina, men også som en munn eller anal. Du bestemmer selv hva du vil gå for når det er det lille ekstra du ønsker.

Elastisk materiale

Interiøret på lommvaginaen består av dobbeltsidig materiale av silikon. Det gir en intens følelse. Den er selvfølgelig praktisk. Tilfør en liten dæsj med ekstra glidemiddel, og den blir like fuktig som en villig munn. Den omkranser deg med sine fuktige lepper.

Den blir våt som en vagina når du presser deg inn. Med en form som ligner en ung kvinnes vagina, så kan endelig du også få testet ungdommeligheten. Så den passer både for jomfruer og de som har lang erfaring. 100% fornøydhetsgaranti gjør den til en favoritt for de som elsker sexleketøy.