ANNONSE

Det er ikke alle som er flinke nok til å bruke arealet man har tilgjengelig. I stedet for å være ute, noe som er sunt for barna, så sitter man heller inne og ser en serie eller glaner i veggen. En aktiv hverdag for barna er helt avgjørende.

Ofte handler det om å gjøre utearealet tilgjengelig og komfortabelt. Skaffer man seg en hagebenk, så er den ikke bare dekorativ og tidløs. Den kan også brukes på mange måter.

Lese en god bok i hagebenken

Barn tar ikke nødvendigvis initiativ til å lese en bok, men har de først fått smaken på det, så er det vanskelig å stoppe. En hagebenk kan gjøre nytten, der barnet egentlig kan tumle litt mens du leser. Det er avslappende samtidig som det gir fantasien vinger å fly på.

Bli enige på hagebenken

Når noe har gått galt så vil barna helst være for seg selv. Kanskje finner du dem på hagebenken og kan spørre om det er plass til en til. Her kan man ha en fortrolig samtale uten at man trenger å se hverandre i øynene. Det kan være godt for barn som strever med å lære seg å utrykke seg og konversere.

Lage gjemmested med hagebenken

Barn elsker å gjøre omgivelsene om til eventyrlige senarioer. Med et pledd blir plutselig hagebenken et flott gjemmested for dem. Som voksen kan man til og med sette seg ned for en liten pustepause mens barnet gjemmer seg rett under.

Invitere gjester til hagebenken

Man får også en nytt møbel med en hagebenk. Den kan bli sitteplass for flere rundt et bord dekket av de deiligste retter. Å ha et uteareal som både er funksjonelt og trendy gir mye ekstra verdi til enhver leilighet og bolig.

 Sitte å fundere ved hagebenken

Av og til vil man bare sitte og fundere. Det kan være mens barna leker i hagen, eller når man har ting å tenke på. En hagebenk lager en idyllisk scene i enhver hage, enten den er rustikk eller moderne.