For å få en flatere mage, må du gjøre de riktige tingene konsekvent: Styrketrening, spise med kaloriunderskudd og komme i dine daglige skritt. Hvis du ikke gjør noen av disse tingene, kommer du ikke til å slanke midjen din – uansett hvor mange crunches, situps og sidebøy du utfører.

En feil som mange gjør med magetrening er også å utføre vektede bevegelser. Mageområdet ditt, akkurat som de andre musklene dine, kan faktisk hypertrofi (øke i volum) når du legger til ekstra motstand. Så hvis målet ditt er å oppnå en flatere mage, må du minimere mengden magebevegelser du gjør som involverer vekter.

I stedet er nøkkelen til å få en flatere mage å fokusere på mageøvelser som jobber med å bygge kjernestyrke og stabilitet. Finn råd om å trene mage her, hvor du får all informasjon du behøver.

Viktig å vite hva man driver med

En som er med trening er at alle tror de er eksperter. Det å gjøre selve øvelsene er ikke vanskelig å lære seg, og det er lett å komme i gang. Men saken er også den at det er mye man bør lære seg før man setter i gang. Spesielt når det kommer til de beste øvelsene, og effektene de har på deg. Vi vet at magen er et veldig vanskelig område å trene.

For mange føles det kanskje til og med som det aller vanskeligste, og da er det klart at man trenger både tålmodighet og kunnskap. Forhåpentligvis kan du finne begge deler på lenken vi har lagt til, hvor de har all informasjon du behøver. Ikke bare det, men det er også mange gode treningstips, øvelser du bør gjøre og lignende. Så dersom du ønsker å få en flatere mage, og trene, så ta en titt på lenken, der tror vi du finner alt du behøver. Lykke til!