Norge har et godt utvalg av spahoteller å velge mellom og man er absolutt ikke nødt å være i hovedstaden for å kunne slappe av med bobler og massasje. Selv om det største utvalget og noen av de mest kjente spahotellene ligger i og rundt Oslo, finnes det også spektakulære steder å besøke andre steder i landet. Ønsker man et spaopphold kombinert med en helgetur, kan det for eksempel være ekstra fint å besøke et av de mange forskjellige spa rundt om i Norge som anbefales å oppleves.

Vulkana – spaopphold til sjøs

I Tromsø kan man nyte spaopplevelsen på en litt annerledes måte enn hva man ofte ser for seg når man tenker på spa. Vanligvis tenker man på spahoteller når man skal på spaopphold, men i Tromsø kan man nyte et spaopphold til sjøs om bord på fjordcruiset Vulkana. I tillegg til en avslappende opplevelse med saltvannsstamp og sauna, kan du nyte en nydelig utsikt over fjord og fjell, samt god mat og drikke.

The Well

Bor man i Oslo eller er i byen på besøk, har man et relativt stort utvalg av spahoteller å velge mellom. Ett av dem er The Well – et wellnessbad som ligger like utenfor byen og kan tilby over 11 bassenger, 15 saunaer og mer enn 100 dusjer, vannfall og andre fasiliteter. For et annerledes spaopphold, hvor du kan boltre deg i et stort utvalg av fasiliteter på over 10.000 kvadratmeter, bør man absolutt ta en tur til The Well.

Farris Bad

Et annet og svært kjent spahotell er Farris Bad som ligger i Larvik. Spahoteller tilbyr et luksuriøst opphold med førsteklasses matservering, i tillegg til at spaavdelingen er stor og tilbyr alt man måtte trenge. Her kan man velge mellom å slappe av i bassengene og saunaene, eller å nyte en god massasje eller behandling for ekstra velvære, før man avslutter dagen med en god middag.