Hvis du planlegger å reise på safari i Afrika har du mange muligheter. Afrika er et svært kontinent med mange land, kulturer, dyr og områder. For å hjelpe deg med å planlegge en safari i Afrika har vi derfor laget en enkel guide som vil ta for seg noe av det viktigste du trenger å vite.

Safari i Kenya er perfekt for første safari

Om du aldri har vært på safari før, er Kenya den perfekte plassen å reise. Kenya har et langt rykte for et rikt dyreliv. I Kenya kan du finne et bredt spekter av ulike typer safari til alle typer budsjett. I tillegg er sannsynligheten din for å se de store 5 veldig sannsynlig. De store fem innebærer tigre, løver, nesehorn, bøfler og elefanter.

Kenya byr på 26 forskjellige safariparker og reservater. I Kenya er det veldig stor sannsynlighet for at du ser de dyrene du er ute etter. For å få den beste introduksjonen kan du finne en safari som inkluderer Masai Mara og Nakuru. Disse klassiske safariparkene er hjemmet til de store 5.

Når bør du reise? For å unngå sesonger med rein bør du prøve å reise mellom desember og februar, eller mellom juni og oktober. Dette er optimale måneder å reise på for bra vær.

Noen høydepunkter er å se store flokker av gnuer og sebraer krysse til Masai Mara fra Juli til september. Du kan også holde et øye åpent for Masai Maras løve med svart man (hår).

Finn passende Safari til Kenya.

Om du er på utkikk etter Kenya reiser med safari tours, kan du besøke safaritours.no. Safaritours.no kan hjelpe deg med å realisere drømmereisen din til Afrika. Safaritours.no tilbyr blant annet reiser til Kenya med både safari og badeferie. Besøk safaritours.no for å finne ut mer.