Det er ingen tvil om at Hollywood dominerer filmlandskapet over hele verden, med deres blockbustere og den enorme investeringen de gjør i filmer. Det betyr ikke at det ikke lages gode filmer andre steder i verden, og aller minst i Norge, som har en lang og tradisjonsrik historie med film. Og hos Blockbuster får du blant de beste utvalgene på nettet for å se norske filmer. Og det er viktig å støtte norsk film der man kan, fordi man vil jo opprettholde det artistiske instinktet man har i landet, og hos Blockbuster får du muligheten til å se filmer som Askeladden, Fjolls til Fjells, Olsenbanden, Doktor Proktor og Elling. Altså en god blanding av klassiske, og kjente og kjære filmer, som de fleste nordmenn kjenner til. Om du for eksempel vil se hele Varg Veum filmserien så er Blockbuster stedet for deg, noe som gjør den ganske unik på nettet.

Hvordan det fungerer hos Blockbuster

Når du besøker Blockbuster for første gang så er det noen få ting som er iøynefallende, først og fremst at du ikke blir vist en pris for et månedlig abonnement. Om du lurer på hva årsaken til det er så er det enkelt og greit fordi de ikke har et abonnement. Alle filmene som finnes hos Blockbuster kan du leie eller kjøpe, og det er bare det du vil se som du betaler for. Så om det skulle gå en måned uten at du ser på noe så «taper» du ikke penger på det, noe man får følelsen av å gjøre med andre streamingtjenester.

Det andre man legger merke til at du kan se helt nye filmer, som den norske «Alle utlendinger har lukka gardiner». Så du har valgfriheten til å betale for det du vil og velge mellom tusenvis av filmer, både nye og gamle!