Ren og frisk luft er veldig viktig. Det er faktisk sånn at det er alltid viktig, uansett tid på året eller hvor man befinner seg. Heldigvis for oss i Norge har vi generelt sett god luft, men på grunn av den økende varmen har det jo blitt et større problem med ren luft. Varmen kan sånn sett utgjøre et stort problem når det kommer til ren luft, og om du ikke har et ventilasjonsystem satt på plass hjemme så kan det være en god ide å gjøre det. Det er klart, det er mye som må settes på plass, og et ventilasjonsaggregat til bolig krever kunnskap.

Det krever også at du har luftfilter, og har du, eller vurderer du å bruke Ensy så er det butikker som har alle luftfiltrene du behøver, for de aller fleste forskjellige modeller av Ensy ventilasjon som finnes. Barefilter.no er en av dem, og om du går inn på lenken vil du bli ført direkte til nettsiden deres, hvor du får sett at de har filter til mange ulike system og modeller, så det gjelder egentlig bare for deg å finne frem til riktig type. Og det er fornuftig å være tålmodig.

En annen funksjon, eller fordel, ved Barefilter er at om du ikke finner filer til det systemet du har, så kan du bare kontakte dem. Da forteller du om hva du behøver, så kan de enten lage en spesialbestilling for deg, eller hjelpe deg med å finne det. Du kan også sette opp et abonnement om du vil det, så blir du tilsendt filteret du trenger alt ettersom du har abonnert på det. Det er en svært enkel side å bruke, og som sagt, det er viktig å ha ren luft. Det å bytte dine Ensy luftfilter så ofte som det faktisk trengs er noe du ikke bør sluntra unna heller.